ПОВЕЌЕ НЕ Е БУЦКА: Популарната пејачка се стопи!

Loading...

Пејачката од групата „Нови фосили“, Сања Долежал, во последно време одлично изгледа и како што вели самата, доста се трудела за да го постигне тоа.„Малку мака, малку откажување од калорична храна и нема друга тајна. Долго се мачев со вишокот килограми, посебно во последните 3 години. Сега дојде состојбата да се биде или не, поради здравјето, изгледот и количината на облека во гардероберот во која долго време не можев да влезам“ – признала Сања.
„Пред концертот сакам да одвојам неколку минути за себе. Морам психички да се смирам и да бидам подготвена да им се предадам на луѓето кои доаѓаат на мојот концерт. Ја почитувам публиката пред сѐ, бидејќи да ги немаше нив, немаше да нѐ има и нас“ – рекла пејачката.„Малку мака, малку откажување од калорична храна и нема друга тајна. Долго се мачев со вишокот килограми, посебно во последните 3 години. Сег

loading...
Loading...