Повик кој не се одбива: Дознајте зошто Гога Секулиќ се враќа во Њујорк!

Loading...

Фолк пејачката Гога Секулиќ неодамна се вратила од својата турнеја во Америка, но сега повторно се враќа таму по молба на еден Милош!Гога Секулиќ пред само еден месец се вратила од големата турнеја во Америка, а сега повторно се спакувала и се вратила во Њујорк  и се тоа поради емотивната порака која ја добила од еден брачен пар!

Момчето по име Милош ја исконтактирал Гога на друштвената мрежа Фејсбук, а таа неговата порака ја објавила и напишала дека е почастена со овој повик и дека неможела да го одбие!
Гога Секулиќ пред само еден месец се вратила од големата турнеја во Америка, а сега повторно се спакувала и се вратила во Њујорк  и се тоа пор

loading...
Loading...