Повторно НАПАДНАА обичен граѓанин: „Шарените“ по којзнае кој пат го допреа дното!

Loading...

На очајот на активистите на шарената револуција му нема крај.На денешните протести и блокади во центарот на градот повторно беше нападнат граѓанин, а ова се случува само неколку дена откако активистите нападнаа човек кој очајно се обидуваше да го однесе болното дете на кардиологија.
На денешните протести и блокади во центарот на градот повторно беше нападнат граѓанин, а ова се случува само неколку дена откако активистите

loading...