Повторно се надмина себеси: Андрија Милошевиќ…

Се надмина себеси. Милошевиќ кажа најглупав виц досега.Андрија Милошевиќ  беше гостин во  емисијата „Амиџи шоу“. Актерот одлично се забавуваше, а не одолеа да раскаже и  еден виц, за пијаница кој влегува во  такси. Она што  Андрија го раскажал го насмеа целото студио. Да не должиме, слушнете го  вицот:Андрија Милошевиќ  беше гостин во  емисијата „Амиџи шоу“. Актерот одлично се забавуваше, а не одолеа да раскаже и  еден

Пронајдете не на следниве мрежи: