ПОВТОРНО ВЉУБЕНА: Убавата Хурем папараците ја фотографирале со…

Loading...

Турската актерка Мерјем Узерли, која се прослави преку улогата на Хурем од „Величествениот“, беше во врска со претприемачот Кан Атеш со кого помина низ турбулентно раскинување откако дознала дека е бремена.Убавата актерка папараците ја уловиле по вечерата со новото момче Озан Гувен, колега од серијата „Величествениот“ (го толкува ликот на Рустем Паша), со кој наводно е во врска веќе неколку месеци.
Тие се обидувале да ја сокријат романсата веќе неколку месеци, но ги разоткрила вечерата кај заеднички пријател од чија куќа излегле гушнати и убедени дека никој не ги гледа.
Останува да се надеваме дека оваа врска нема да го доживее истото сценарио како и претходната, кога Мерјем се обиде да се самоубие (ЛИНК).
Инаку, актерката сѐ уште живее во Берлин, но планира да се врати во Истанбул.
Убавата актерка папараците ја уловиле по вечерата со новото момче Озан Гувен, колега од серијата „Величествениот“ (го толкува ликот на

loading...
Loading...