Поза на денот: Лажичка

Loading...

Нова лежерна поза за бремени жени!

Жената легнува од спротивната страна на мажот и се врти кон него со грб. И двајцата се свртени на страна, со собрани нозе. Заради спротивна страна на аголот на влез се има поинакво и поинтензивно чувство од класичната поза од овој вид, а пенетрацијата се одвива на принципот напред-назад.

Жената легнува од спротивн

loading...
Loading...