Поза на денот: Панорама

Позата доведува со длабока пенетрација, a тој ќе ужива во убавата глетка на вашето тело.
Парнерот нека седне на душекот со исправени нозе. Парнерката свртена со грбот кон него, нека легне врз неговите нозе така што ќе го опфати околу половината парнерот. Парнерката може да ги исправи нозете до крај со цел да се релаксира и опушти. Пенетрирајте така што ќе се лизгате по нозете на парнерот.
Позата доведува со длабока пенетрација, a тој ќе ужива во убавата глетка на вашето тело.
Парнерот нека седне на душекот со исправени нозе. П

Пронајдете не на следниве мрежи: