Поза на денот: жежок пламен

Loading...

Нова поза за еластични!Партнерот нека седне со прекрстени нозе на подот пред да се качите врз него. Спуштете ја парнерката подолу на вашиот пенис, и ставете ги нејзините нозе околу вашиот врат. 

 
Додека сте наместени еден спроти друг, секој поединечно нека се навали доволно блиску до подот, држејќи ги колената на партнерот.
Ако сте еластични оваа е идеалната поза за вас, па обидете се да ја задржите оваа позиција што е можно подолго за време на пенетрацијата.
Партнерот нека седне со прекрстени нозе на подот пред да се качите врз него. Спуштете ја парнерката подолу на вашиот пенис, и ставете ги нејзините

loading...
Loading...