ПОЖАР се шири кај СЦ „Борис Трајковски“, горат дрвја и трева

Пожар избувна на кејот на реката Вардар, во близина на спортскиот центар „Борис Трајковски“.Огнот зафатил голема површина со сува трева и дрвја и истиот се проширува. Против пожарни екипи интервенираат на терен.
Извор: ТелеграфОгнот зафатил голема површина со сува трева и дрвја и истиот се проширува. Против пожарни екипи интервенираат на терен.
Извор:

Пронајдете не на следниве мрежи: