Поздрави и честитки: Еве како оваа жена му честиташе на својот маж за бебето со љубовницата!

Loading...

Постојат многу начини на кои жените можат да регираат кога ќе дознаат дека сопругот има љубовница, но овој е навистина несекојдневен…А еден од нив секако е и овој кој неодамна се појави на Редит: Тимешиа Браун можела во живо и приватно сопругот-прељубник да го соочи со неговото недело, но наместо тоа објавила оглас во весниците по пат  на кој им честита на на приновата на љубовницата и нејзиниот сопруг.
– Се надевам дека сте многу вљубени и дека се ова добро ќе заврши, стои пред потписот „Сопругата на Патрик“.
Доста оригинално зарем не?А еден од нив секако е и овој кој неодамна се појави на Редит: Тимешиа Браун можела во живо и приватно сопругот-прељубник да го соочи со неговото н

loading...
Loading...