Познат пејач криеше дека го оставила жената, а сега е и официјално разведен!

Српскиот пејач Маринко Роквиќ од неодамна е официјално разведен и  слободен човек. Неговиот 30- годишен брак со  Славица е и  судски разведен.Иако пејачот се обидувал да се смири со сопругата, таа не сакала да му  го прости неверството  со помлада Македонка. Славица од пред неколку месеци  ја напуштила куќата на Кошуњак и  се преселила кај сестрата Сузана, тврди  добро известен извор близок на семејството Роквиќ.
Криел дека жената го остава
Маринко не сакал да признае дека жената го  напуштила за да избегне медиумски скандал, но и  дека се обидел да ја врати  Славица дома. Тој и  сега, кога се судски разведени, верува дека еден ден тие двајца ќе се смират.

„Таа за сега не размислува за тоа бидејќи  е повредена од неговата авантура со  помлада девојка. Тоа  не може да го  заборави“, вели извор.
Коректни односи
„Славица е разумна жена и  не го  напуштила сопругот со  караница. Тие имаат  коректен однос, посебно поради  синовите и внуците. И  двајцата се посветени на внукот и на внуката и често  се среќаваат  кај внуците. Заедно  биле и на промоцијата на Никола во Дом за незгрижени деца“, додава изворот.Иако пејачот се обидувал да се смири со сопругата, таа не сакала да му  го прости неверството  со помлада Македонка. Славица од пред неко

Пронајдете не на следниве мрежи: