Позната пејачка ГО ОТКРИ својот најголем страв!

Loading...

Иако неодамна ја прогласиле за најзгодна жена, Рита Ора, не е сигурна во себе.Таа неодамна призна дека имала ужасни напади на паника поради големиот страв од смрт.
„Смртта е моја најголема фобија. Имав напади на паника кога бев мала и зборував ’Мама, не сакам да умрам’. И понатаму одам на терапии и се обидувам да го постигнам тоа секоја недела“, призна пејачката.Таа неодамна призна дека имала ужасни напади на паника поради големиот страв од смрт.
„Смртта е моја најголема фобија. Имав напади на

loading...
Loading...