Позната пејачка се маскирала во новинарка. Луѓето зборувале сѐ и сешто за неа, но на крај…

Loading...

Познатата и контроверзна американска пејачка и актерка Мајли Сајрус, која се прослави со голотијата покрај убавиот глас, се маскираше во австралиска новинарка за да ги праша граѓаните што мислат за неа.Од тројца анкетирани, двајца ѝ рекле дека не им се допаѓа нејзиниот стил и начин на привлекување на внимание.
„Не би сакал да ми е ќерка. Таа копнее по внимание, нешто ѝ недостига во срцето. Америка се распаѓа, а таа е дел од тоа“ – ѝ рече најостриот критичар.
Една баба изјавила дека веројатно полудела од холивудската слава, па затоа така се однесува.
Погледнете ги нивните реакции кога ќе дознаат со кого зборуваат:Од тројца анкетирани, двајца ѝ рекле дека не им се допаѓа нејзиниот стил и начин на привлекување на внимание.
„Не би сакал да ми е ќе

loading...
Loading...