Позната водителка ја сподели својата интима со сите: Бев зависник од секс и морав да се лекувам

Loading...

Гејл Портер (43), никогаш немала проблем да споделува детали од својот приватен живот со медиумите. Сега оваа телевизиска водителка откри дека морала да се обрати за помош за да се избори со зависноста од секс.Таа претходно зборуваше за својата алопеција и биполарното пореметување, а сега откри дека верува дека нејзината зависност од сексот е симптом за нејзината депресија.
Поради тоа, познатата водителка одлучила да се приклучи кон една група за самопомош, но сфатила дека мажите од таа група ѝ го привлекувале вниманието и морала да се префрли во друга група во кој има само жени.
-Често се случуваше по терапијата да заминам со некој маж дома, затоа се префрлив во група во кој има само жени. Сакам да се изборам со овој проблем, вели Гејл.
Гејл моментално ја пишува својата автобиографија и наредниот месец ќе се појави во комедијата „Whingeing women“, во Кралскиот театар во Глазгов.Таа претходно зборуваше за својата алопеција и биполарното пореметување, а сега откри дека верува дека нејзината зависност од сексот е симптом за н

loading...
Loading...