Познатата фолк пејачка во опасност! Албанската мафија сака да ја убие Цеца

Loading...

 Албанската мафија сака да ја убие ЦецаДанските агенти ги предупредиле српските служби дека албанската мафија планира да ја убие најголемата балканската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ. Нивниот план предвидува тоа да се случи за време на концертот во Копенхаген, кој Цеца треба да го одржи на 10 март, пишува српски „Курир“.
За време и по концертот Цеца ќе има највисок степен на обезбедување од данските специјалци, какво што има данската кралица Маргарет.Данските агенти ги предупредиле српските служби дека албанската мафија планира да ја убие најголемата балканската ѕвезда Цеца Ражнатовиќ. Нивниот п

loading...