Познати се составите со кои денеска ќе настапат Металург и Колдинг

Познати се составите со кои екипите на Металург и на Колдинг ќе настапат на денешната средба.Колдинг: Хвидт, Карлсон, Лаен, Јоргенсен, Л.Андерсон, Спелерберг, Шнухел, Хундструп, Вестпхал, Тхелгард, Боесен, Ларсен, Вјудс, Јенсен, Болдсен и Рокас.
Металург: Станиќ, Мијатовиќ, Ојлески, Димовски, Мандиќ, Вугринец, Георгиевски, Манасков, Миркуловски, В.Маркоски, Мојсоски, Н.Маркоски, Атман, Циндриќ, Кеџо и Јоновски.
Судат: Вацлав Хорачек и Јиржи Новотни од Чешка.
Извор: РК МеталургКолдинг: Хвидт, Карлсон, Лаен, Јоргенсен, Л.Андерсон, Спелерберг, Шнухел, Хундструп, Вестпхал, Тхелгард, Боесен, Ларсен, Вјуд

Пронајдете не на следниве мрежи: