Познатиот актер ќе стане татко на 59 години

Loading...

Актерот Алек Болдвин и неговата поубава половина Хилари очекуваат принова.Парот во петокот ја објави убавата вест на Инстаграм, а најавија и дека наскоро ќе го откријат полот на бебето.
Хилари направила торта чиј фил бил обоен, а ја сечела пред целото семејство. Секако децата биле нетрпеливи да дознаат дали е братче или сестричка, а тортата открила дека станува збор за момче. Ова ќе биде четврто нивно дете во заедничкиот брак.Парот во петокот ја објави убавата вест на Инстаграм, а најавија и дека наскоро ќе го откријат полот на бебето.
Хилари направила торта чиј

loading...