Познатиот Курсаџија ќе учествува во „Твоето лице звучи познато“

Loading...

По пејачките Тијана Дапчевиќ и Едита Арадиновиќ, откриен е и нов учесник на шоу програмот „Твоето лице звучи познато“.Станува збор за познатиот актер Бане Видаковиќ, кој публиката до солзи ја засмејуваше како Словенецот Јанез во популарното хумористично шоу „Курсаџии“.
Тој, со кратко видео го најави своето учество во емисијата.
Погледнете:
Станува збор за познатиот актер Бане Видаковиќ, кој публиката до солзи ја засмејуваше како Словенецот Јанез во популарното хумористично шоу „

loading...