Познатиот мотивациски говорник Ник Вујичиќ доби син

Loading...

Познатиот мотивациски говорник Ник Вујичиќ доби син, а убавата вест ја сподели и на својот Фејсбук профил.
 „Роден е Кијоши Џејмс Вујичиќ! Господе ти благодарам“ напиша Ник на својот Фејсбук профил.
Ник пред да дојде во Србија дозна дека неговата сопруга Канае Мијахаро Вујчиќ ќе му подари дете. Ник и покрај својот хендикеп верува дека ќе биде совршен татко, баш како што неговите родители биле према него.
 Ник со својот стил на живот докажа дека не треба луѓето и хендикипираните лица да го ограничат својот живот, па во својт живот правеше работи за кои многумина луѓе ги сметаа за невозможни  се со помош на малото стапало кое е единствен екстримитет кој го има. Тој  се занимава со спорт, стана славен во светот, се збогати, а и се ожени со убавица. Ник денес во светот служи како пример како треба да се живее животот, без никакви ограничувања.
 Во продолжени погледнете го инспиративното видео на Ник Вујичиќ.Познатиот мотивациски говорник Ник Вујичиќ доби син, а убавата вест ја сподели и на својот Фејсбук профил.

loading...