Прашања за кои нема одговор

Loading...

Пробајте да одговорите на некои од овие прашања.
1. Зошто луѓето порачуваат двоен чизбургер, голема порција помфрит и кока-кола лајт?
2. Зошто жените не можат да стават маскара со затворена уста?
3. Зошто зборот “скратеница” е толку долг?
4. Зошто за да го исклучиме Windows -от, прво треба да кликнеме на старт?
5. Зошто сокот од лимон се прави од вештачки додатоци, а детергентот за садови со мирис на лимон, од вистински лимони?
6. Зошто не постои храна за мачки, со вкус на глувци?
7. Зошто иглата која што се користи за еутаназија (предизвикана смрт со помош на инјекција) е стерилна?
8. Сигурно веќе сте слушнале за неуништливата црна кутија во авионите… Зошто целиот авион не го произведат од таков материјал?
9. Зошто секогаш посилно ги притискаме копчињата на далечинското , кога батериите се скоро празни?
10. Зошто ги переме крпите кои сме ги користеле после капење?
11. Зошто пилотите-камикази носат кациги?
12. Како таблите со натпис “забрането газење на тревата”, успеале да стигнат до средината на тревникот?
13. Зошто зборот “разделени” се пишува заедно, а “сите заедно” се пишува одвоено?
14. Ако сакам да купам нов бумеранг, како да се отарасам од стариот?
15. Зошто продавниците отворени 24 часа имаат брава и катанец?
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Пробајте да одговорите на некои од овие прашања.
1. Зошто луѓето

loading...