Прасето на Балотели

Не е шега, вистина е, контроверзниот Марио Балотели има прасе, па се чини дека италијанецот поминува убаво време со него.Супер Марио има домашно милениче, ни повеќе, ни помалку, тоа е прасе.
На „Твитер“, Марио Балотели откри дека е женско и дека го нарекло „Супер“…Супер Марио има домашно милениче, ни повеќе, ни помалку, тоа е прасе.
На „Т

Пронајдете не на следниве мрежи: