Пратеникот на СДСМ од Битола Васко Ковачевски си го „доби“ од Битолчани!

Loading...

Пратеникот на СДСМ од Битола, Васко Ковачевски се соочи со револтот на битолчани кои на улица го запрашаа за антимакедонските политики кои ги спроведува СДСМ со цел да стане власт и покрај тоа што претрпеа пораз на изборите.-Васко Ковачевски, како не ви е срам, државата ја продадовте, албанизација во македонија, знамето го менувате, му се обрати еден сограѓанин на Ковачевски.-Васко Ковачевски, како не ви е срам, државата ја продадовте, албанизација во македонија, знамето го менувате, му се обрати еден сограѓанин на Кова

loading...