Пратеникот Васко Пишев до СДСМ: ВИЕ ЛИ НАЈДОВТЕ ДА ЗБОРУВАТЕ ЗА МОЕТО ОДНЕСУВАЊЕ

Loading...

Да потсетиме, пратениците на СДСМ во Собранието предизвикаа тепачка, кршеа микрофони, скокаа по маси како мајмуни, мјукаа, врескаа како да се наоѓаат во одделот за шизофренија во психијатриската болница Бардовци, и покажаа тотално непочитување кон највисоката институција во Македонија, Собранието на Р.Македонија.Проблемот на пртениците на СДСМ со Васил Пишев всушност не е средниот прст, кој дефинитивно го заслужија, туку пратениците на СДСМ знат дека Васил Пишев претставува најголема закана за нивниот лидер Зоран Заев, бидејќи добро го познава кланот Заев и нивните криминали.
-Зар ти имаш колега доблест да зборуваш за мене, или да делиш лекции за морал и етика, ти најде да ме ставаш во уста? Што се качуваше како мајмун на маса, и што се дереше на секоја седница? Вие ли од СДСМ најдовте да зборите кој како се однесувал, па тука некој мјаука како мачка,  некој се качува на претседателско столче, тропате со шишиња,  вербално провоцирате и навредувате. Јас знам дека немаш храброст да ми го кажеш тоа во лице и вчера тука си држел митинг за мене, а знаеш дека не сум тука. Па не биди кукавица, зборувај за мене кога и јас ќе сум тука. – рече Пишев од Собраниската говорницa откако соросоидните пратеници на СДСМ започнаа со хајка против пратеникот Васил Пишев
Пишев во Струмица е познат како човек со висок морален интегритет, хуманист, човек кој помага на секого на кого му е потребна помош.
Пратениците на СДСМ се свесни дека Пишев претставува и најголем закана за градоначалникото место на Заев во Струмица, па во недостиг на аргументи се обидуваат да изнесуваат небулози, притоа забораваат на сопственото недолично однесување.
Да потсетиме, пратениците на СДСМ во Собранието предизвикаа тепачка, кршеа микрофони, скокаа по маси како мајмуни, мјукаа, врескаа како да се наоѓаат во одделот за шизофренија во психијатриската болница Бардовци, и покажаа тотално непочитување кон највисоката институција во Македонија, Собранието на Р.Македонија.
Средниот прст кој Пишев им го упати на пратениците на СДСМ, наиде на широка поддршка кај граѓаните.Проблемот на пртениците на СДСМ со Васил Пишев всушност не е средниот прст, кој дефинитивно го заслужија, туку пратениците на СДСМ знат дека Васил

loading...
Loading...