Пред 18 години: Еве како изгледала Драгана Мирковиќ на венчавката!

Една од најпопуларните филк пејачки Драгана Мирковиќ, приватниот живот се труди да го зачува подалеку од медиумите. Токму поради тоа таа никогаш не ги покажа фотографиите од свадбата со Тони Бијелиќ.
Таа гостуваше во емисијата на Огнен Амиџиќ, а токму и таму направи исклучок и сподели со јавноста како изгледала на свадбата.
Драгана  својот сопруг го запознала  случајно. Ги  запознале вукото и  вујната на Драгана кои живеат  во  Виена, каде Драгана отишла да  одржи  концерт и не сонувајќи дека својата судбина ќе ја врзе за тој град.

 

 
 Токму поради тоа таа никогаш не ги покажа фотографиите од свадбата со Тони Бијелиќ.
Таа гостуваше во емисијата на Огнен Амиџиќ, а ток

Пронајдете не на следниве мрежи: