Пред да настапи во квиз нашла потковица: Ѝ се падна милионот!

После многу одиграни битки со банкарот од долгата сезона на популарниот ТВ квиз „Сѐ или нешто“, за главната домаќинка Лила дојде време за одмор, а сега се даваат епизоди од квизот кои имале најголема гледаност.Младата учесничка Наташа од Тетово пред почетокот на играта сподели интересена приказна дека утрото пред да дојде на снимање, во дрвата за оганот кој утрото го палела во печката, нашла потковица за која никој од најблиските не знаел ништо, а по ова таа отвори милион во кутијата.
Таа немаше храброст да игра до крај, па му зема на банкарот 96.000 денари.
Младата учесничка Наташа од Тетово пред почетокот на играта сподели интересена приказна дека утрото пред да дојде на снимање, во дрвата за оганот к

Пронајдете не на следниве мрежи: