Пред овој пешачки премин сите возачи застануваат

Loading...

Иако пешачкиот премин би требало да ги заштити пешаците при преминувањето на другата страна од улицата, многу возачи не ги почитуваат сите правила во сообраќајот.Овој пешачки премин е креативно решение кое ќе ги натера сите возачи да застанат на кратко.
 
Овој пешачки премин е креативно решение кое ќе ги натера сите возачи да застанат на кратко.
 

loading...