Предновогодишно дружење со Игор Џамбазов

Loading...

Рамстор и Издавачки центар ТРИ, Ве покануваат на незаборавно дружење со единствениот и неповторлив Игор Џамбазов.Еден од најсаканите македонски автори, чија последна книга Облечен човек неодамна излезе од печат, Ве поканува на две предновогодишни средби.
На 26.12. (петок), од 18 часот, Ве очекуваме заедно со Игор во Рамстор Капитол, а на 27.12. (сабота) во Рамстор Мол од 14 часот.
Запознајте се со својот омилен автор, купете книга како новогодишен подарок, добијте посвета и поминете си незаборавно!
Одберете го датумот за средба и подгответе се за супер дружење со Игор Џамбазов. Ве очекуваме во Рамстор!Еден од најсаканите македонски автори, чија последна книга Облечен човек неодамна излезе од печат, Ве поканува на две предновогодишни средби.

loading...
Loading...