Преку бакнежот дознајте дали тој е вистинскиот

Loading...

Едно американско истражување откри дека луѓето може да го одредуваат својот потенцијален партнер преку бакнежот. Начинот на кој се бакнува може да ви покаже како партнер ќе биде тој и дали е вистинскиот за вас. 
Според истражувањето на Дејли Мејл начинот на бакнување ќе им одреди и на мажите и на жените дали нивниот партнер е вистинскиот за нив. 
На пример, доколку партнерот ви дели нежни и спори бакнежи, тоа покажува дека тој е храбар, страстен, чувствителен и доста самоуверен. Доколку сакате такви партнери, тогаш според овој вид на бакнување може да познаете дали е тој за вас. 
Доколку партнерот се бакнува агресивно и грубо, тоа покажува дека тој има проблеми соо самодовербата, сака да се наметне, не знае да ги проценува ситуациите од прва и е слабак. Преку ова бакнување може да заклучите дали партнерот е поодготвен за нешто посериозно или само една луда забава. 

„Бакнувањето е единствена човечка пракса, каде што многумина носат заклучоци и пред се одлуки за она што ги следува во иднина на поле љубов и врски“, вели еден од лидерите на истражувањето на Дејли Мејл. 
Бакнувањето е од големо значење и на мажите, а пред се на жените. Во вакви случаи овие информации се доста корисни за на крај да може да ја донесете вистинската одлука. Начинот на кој се бакнува може да ви покаже како партнер ќе биде тој и дали е вистинскиот за вас. 
Според истражувањето на Дејли Мејл

loading...
Loading...