Премиерот вечерва гостин во „Миленко Неделковски шоу“

Loading...

Груевски вечерва гостин во „Миленко Неделковски шоу“ на Канал 5.Притоа, емисијата на „Миленко Неделковски шоу“ ќе се емитува вечерва во почеток во 22:30 часот. Се очекува премиерот за време на гостувањето да разговара за повеќе актуелни прашања и теми.Притоа, емисијата на „Миленко Неделковски шоу“ ќе се емитува вечерва во почеток во 22:30 часот. Се очекува

loading...
Loading...