Престојот во оваа колиба е бесполатен- доколку сте подготвени да се искачите 2530 метри до таму

Loading...

Оваа планинска колиба, која  го има убедливо најубавиот панорамски поглед  на  Алпите во Италија, е бесплатна за престој за секој ко

loading...
Loading...