Претепал човек до смрт за глупава причина

Никола С. (46) до смрт го претепал сограѓанинот Ѓорѓе Божаниќ (60). Нема да ви се верува поради каква причина се случило убиството.Полицијата во една зграда во приземјето во Земун, Србија го пронашла телото на Ѓорѓе кој бил претепан до смрт. Поради тоа уапсен е првиот осомничен Никола С.
Се претпоставува дека и Ѓорѓе и Никола биле во алкохолизирана состојба, а според кажувања на соседи, се степале во обид да докажат кој е позначаен и побитен земунец.
Никола С, откако го претепал Ѓорѓе избегал од местото на настанот. Телото е предадено на обдукција, а повеќе ќе се знае за случајот по завршувањето на истрагата.Полицијата во една зграда во приземјето во Земун, Србија го пронашла телото на Ѓорѓе кој бил претепан до смрт. Поради тоа уапсен е

Пронајдете не на следниве мрежи: