Претепал манекенка после едно убиство: Што сакаш да ти скршам- носот или прстот?

После осудувањето на 35 години затвор на Даријан Мусиќ, поради сомнеж за убиство, следи нешто ново…Освен убиството сега следи и напад врз девојка- манекенка по име Владислава.
Според самиот наслов овој човек и се обратил на девојката со зборовите „Што си правела синоќа? Направи кретен од мене, а сега бирај што сакаш да ти скршам- носот или прстот? Носот веќе ти го имав скршено знаеш како е- ќе бидеш малце со крв, а можеби подобро би било да ти го скршам прстот на левата рака бидејќи не го користиш а ќе има и помалку крв.“

После ова ја приморал да се качи на моторот и ја однел на место каде што никој не може да ги види ја удрил неколку пати по главата, ја кубел по косата и и ја свртел раката.
Случајот бил приведен веднаш после тоа во полиција, а на девојката и се констатирани лесни телесни повреди.
Инаку Мусиќ бил осуден на 35 години затвор поради убиство, но неодамна пресудата била укината.Освен убиството сега следи и напад врз девојка- манекенка по име Владислава.
Според самиот наслов овој човек и се обратил на девојката со з

Пронајдете не на следниве мрежи: