Претеравте со пиење? Повелете легнете си!

Loading...

Линдзи Џенингс, сопственичка на еден британски паб во Ворчестер, покрај одличното точено пиво, на своите гости им нуди и бесплатно ноќевање во шатори близу барот, доколку муштериите многу се напијат!Линдзи Џенингс, сопственичка на еден британски паб во Ворчестер, покрај одличното точено пиво, на своите гости им нуди и бесплатно ноќевање во шатори близу барот, доколку муштериите многу се напијат!
„Идејата ми падна на памет, кога си помислив како сиве овие луѓе ќе си одат дома, кога толку многу се пијани, што не можат да станат, а за возење да не зборуваме“ – изјави сопственичката на пабот,Линдзи.

Пабот „Добош и Мајмуни“ во својата понуда на муштериите им нуди и бесплатно ноќевање во шаторите, доколку се напијат многу се разбира. Наутро кога ќе се разбудат со мамурлак, ги очекува и појадок кој исто така е бесплатен!
Шаторите веднаш до пабот имаат капацитет да соберат 19 „пијани“ гости!Линдзи Џенингс, сопственичка на еден британски паб во Ворчестер, покрај одличното точено пиво, на своите гости им нуди и бесплатно ноќевање во шато

loading...
Loading...