Претседателот Ѓорѓе Иванов се сретна со граѓаните на Кривогаштани

Loading...

Претседателот  Иванов денеска ја посети општина Кривогаштани каде се сретна со локалното население. Тој  беше запознаен со инфраструктурн

loading...
Loading...