ПРЕУБАВАТА Лив Тајлер има НОВОСТ!

Loading...

Лив Тајлер пред два дена роди ќерка, која го добила името Лула Роуз.Девојчето е второ дете на актерката, и спортскиот агент Дејвид Гарднер, а пред една година го добиле синчето Сејлор.
Лив од бракот со Ројстон Ленгдон, има синче, Мајло (11).
Третата бременост ја изненадила актерката, која јавно изјавила дека не се надевала дека толку брзо ќе забремени по второто дете.
„Нон-стоп сум бремена веќе две години, и ми се чини како тоа да трае засекогаш. Не се надевавме на уште една бременост, но бебето е изненадување и неизмерно се радуваме“, изјавила пред неколку месеци.
Девојчето е второ дете на актерката, и спортскиот агент Дејвид Гарднер, а пред една година го добиле синчето Сејлор.
Лив од бракот со Ројст

loading...