Презентација на Евровизиската песна „Дона“ на Калиопи!

Loading...

Ексклузивна промоција за медиуми на евровизиската песна „Дона“, со којашто Калиопи ќе ја претстави Македонија на 61-то издание на Изборот на песна за Евровизија!Презентацијата ќе се одржи на 7-ми март во Винскиот Клуб Воденица, со почеток од 19.30ч.

loading...
Loading...