Пријовиќ се огласи за односот со идната свекрва Лепа Брена

Loading...

– Мене моите родители ме научија да ги почитувам постарите и никогаш во животот не сум се скарала или кажала нешто лошо на некој постар од мене, рекла Александра при гостување во емисија.Неколку пати до сега се шпекулираше дека Александра Пријовиќ и Лепа Брена се скарале, но младата пејачка се огласи и ги изненади сите.
Имено наводно Брена ја обвинува Александра затоа што Филип ја запоставил својата музичка кариера, а еве што откри во врска со тоа.
– Брена и јас никогаш не сме имале ни најмали проблеми. Што повеќе време поминувам со неа, се повеќе сфаќам каков човек е. Таа ми е како мајка и може за се да разговараме, рекла Пријовиќ и додала дека немало никакви проблеми на заедничкиот одмор како што се шпекулираше.
– Мене моите родители ме научија да ги почитувам постарите и никогаш во животот не сум се скарала или кажала нешто лошо на некој постар од мене, рекла Александра при гостување во емисија.Неколку пати до сега се шпекулираше дека Александра Пријовиќ и Лепа Брена се скарале, но младата пејачка се огласи и ги изненади сите.
Имен

loading...