ПРИЛЕПЧАНЕЦ „КАМЕН“ ПИЈАН: Македонскиот рекод за алкохол во крвта

Loading...

Македонскиот рекордер живее во Прилеп.Таму тој во полицискиот дрегер пред 4 години дувнал неверојатни 4,83 промили алкохол во крвта.
Светскиот рекорд го држеше Полјак кој во крвта имал неверојатни 12,3 промили алкохол. Тој загинал во сообраќајна несреќа.Таму тој во полицискиот дрегер пред 4 години дувнал неверојатни 4,83 промили алкохол во крвта.
Светскиот рекорд го држеше Полјак кој во крв

loading...
Loading...