Принцот Хари ќе искешира 10 милиони фунти за својот роденден!

Loading...

Десет милиони фунти е дел од наследството кое му го оставила покојната мајка, принцезата Дијана која што трагично го загуби животот во Париз, во 1997 година.Според тестаментот, богатството требало да биде поделено меѓу Хари и Вилијам кога наполниле 25 години. Но, извршителите на нејзината одлука одлучиле да го поместат тоа до нивниот 30-ти роденден.
Постариот принц на Дијана го доби своето наследство кога наполни 30 години.
Но, Хари ќе помине подобро бидејќи ќе добие и накит од својата мајка.Според тестаментот, богатството требало да биде поделено меѓу Хари и Вилијам кога наполниле 25 години. Но, извршителите на нејзината одлука одлучил

loading...
Loading...