Припадниците на АРМ со нова униформа

Loading...

Новата службена униформа за офицерите и подофицерите на Армијата на Република Македонија денеска ќе биде претставена во Домот на АРМ во Скопје.На свеченоста по овој повод ќе се обрати министерот за одбрана Зоран Јолевски.
Во рамки на настанот, припадници на Армијата ќе имаат и дефиле пред присутните, а ќе бидат изнесени и деталите околу новата службена униформа, информираат од Министерството за одбрана.На свеченоста по овој повод ќе се обрати министерот за одбрана Зоран Јолевски.
Во рамки на настанот, припадници на Армијата ќе имаат и дефи

loading...