Природно зголемете го алатот!

Loading...

Доколку сте незадоволни со големината на вашиот алат, неморате воопшто да размислувате за хируршки зафат. Всушност постојат методи кои, според верувањата на арапите, можат да го зголемат вашиот полов орган на сосема природен начин.
Се што е потребно е правилно да ги изведувате методите, токму така, како што тоа го прават Арапите. Вежбите се изведуваат секојдневно по половина час, а резултатите во однос на ширината и должината на пенисот, ќе бидат видливи веќе за еден месец.

Загревање на алатот
За загревање на алатот треба цврсто да ја стиснете главата, и благо да потегнете нанапред, така што ќе се осети напнатост на средината на пенисот.
По десет секунди следува опуштање. Тоа повторете го 10 пати. Потоа потребно е алатот да го вртите во круг на лево 10 пати, а веднаш потоа на десно. Кога пенисот добволно ќе се загрее, морате да го масирате додека не постигнете делумно блага ерекција.
Потоа завиткајте ги пенисот и тестисите во топла крпа 2 минути. Ова повторете го 5 пати за да може да се загрее и да ја задржи крвта во себе.

Методи за зголемување на пенисот
Оваа вежба не влијае толку на ширината на пенисот, колку што влијае на неговата должина. Се изведува во седечка положба на ивицата на креветот, а може и во стоечка положба. Пенисот по загревањето со топла крпа, мора да биде добро избришан за да може цврсто да стиснете. Следете ги чекорите подолу:
1. Пенисот мора да биде во опуштена состојба. Со едната рака цврсто фатете околу главата, а со другата рака, фатете ја раката која го веќе го држи пенисот.
2. Следи растегнување со тоа што така го држите пенисот 30 секунди, а потоа го пуштате стисокот. Тоа повторете го 10 пати, и при секој зафат треба да потегнете посилно, не не и да предизвикате болка.
3. Кога тоа ќе го направите 10 пати, пенисот мора да се опушти, така што ќе го удирате во колковите 75 до 100 пати. На тој начин крвта повторно ќе се врати во него. Следува одмор од 1 минута.
4. Се повторува вториот чекор, само што овој пат го влечете пенисот на лево.
5. Се повторува третиот чекор.
6. Се повторува вториот чекор, само што овој пат го влечете пенисот на десно.
7. Се повторува третиот чекор.
8. Се повторува вториот чекор, само што овој пат го влечете пенисот нагоре.
9. Се повторува третиот чекор.
10. Се повторува вториот чекор, само што овој пат го влечете пенисот надолу.
11. Повторно следува удирање на пенисот од колковите 75 до 100 пати.
12. Се повторува вториот чекор, но овој пат со 30 кружни движења на лево па на десно. Повторно следува удирање на пенисот од колковите 75 до 100 пати.

Предупредувања и совети
Поради стискањето на главата можно е да се појават црвени или виолетови точки. Тоа е сосема нормално. После одредено време точките ќе исчезнат, но ткивото ќе биде поцврсто и појако. Ако во текот на вежбата, рацето почнат да ви се лизгаат од пенисот, најдобро е да нанесете детска пудра, за поубав зафат.
Првата недела правете ја оваа вежба по 10 минути, втората недела зголемете ја на 20 минути а веќе третата недела овој метод зведувајте го по половина час.
Во рок од 3 до 4 месеци ќе ги видите резултатите. Вашиот пенис нема да биде само поширок и подолг туку ќе биде и по тврд и по здрав.

Вистина е дека во многу случаи мажите не се задоволни од големината на својот пенис, или пак жените не се задоволни со големината на пенисот на нивниот партнер. Но што ако му е преголем? Прочитајте повеќе околу тоа на следниот ЛИНК
 Доколку сте незадоволни со големината на вашиот алат, неморате воопшто да размислувате за хируршки зафат. Всушност пос

loading...
Loading...