Пробајте го овој трик: Ѕвездата исчезнува ако гледате во неа!

Обидете се да го покриете десното око и гледајте во црната ѕвезда. Доближувајте се до екранот и на тој начин ќе видите дека обоената ѕвезда ќе исчезне.Овој трик односно оваа илузија ќе ви биде интересна. 
Потребно е само внимателно да гледате во ѕвездата. Обидете се да го покриете десното око и гледајте во црната ѕвезда. Доближувајте се до екранот и на тој начин ќе видите дека обоената ѕвезда ќе исчезне.Овој трик односно оваа илузија ќе ви биде интересна. 
Потребно е само внимателно да гледате во ѕвездата. Обидете се да го покриет

Пронајдете не на следниве мрежи: