Пробал да сокрие мобилен во задникот, добил повик во погрешно време

Loading...

Еден затвореник во Шри Ланка за време на пребарувањето на ќелијата, решил мобилниот телефон да го скрие во задникот.
На негова огромна жал, уредот е сепак откриен и тоа затоа што чуварите при претресот на ќелијата во еден момент слушнале како од неговиот задник се слушаат “некакви“  ѕвуци.
За мобилниот телефон да биде изваден од него, 58 годишниот осуденик морал да биде однесен во болница во Колумбија.
“Тој го “сокрил“ мобилниот во задникот. На негова огромна жал тој заѕвонел во најлош можен момент, а чуварите веднаш сфатиле од каде доаѓа звукот“, изјавил неименуван службеник.
Несреќникот бил задржан во болницата два дена, а потоа е вратен во затворот да ја отслужи 10 годишната казна поради кражба.
Извор/Фото: Index.hrЕден затвореник во Шри Ланка за време на пребарувањето на ќелијата, решил мобилниот телефон да го скрие во задникот.

loading...