Продолжете го ОРГАЗМОТ! Девојки, не е лошо да го прочитате ова!

Loading...

Врвот на сексуалниот чин е секако оргазмот. Но за интензивен оргазам, треба да се потрудите и да го пронајдете најбрзиот пат до најсилното уживање.Најјака ерогена зона
Освен клиторисот, најјаката ерогена зона кај жените се секако брадавиците.
Брадавиците се возбудуваат при нежни допири (допири со јазик), реагираат на влага, топлина, ладно, што може да се постигне на многу начини. Со паралелна стимулација на брадавиците, оргазмот е посилен.
Предиграта не е опција
Што повеќе бакнежи и допири добивате, толку повеќе вашата циркулација побрзо ќе проработи, а вашето тело ќе стане почувствително. Предиграта треба да трае околу 10 минути. Во тој период женското тело доживува неверојатни промени, кои гарантираат интензивен оргазам.

Продолжување на оргазмот
Оргазмот може да се забрза, зајакне, па дури и продолжи со еден едноставен трик. Станува збор за мислите. Во моментот кога ќе почувствувате дека се приближува „оној момент“, концентрирајте се на жешки мисли.
Звуци како стимулација
Нема ништо повозбудливо од секси звуците на партнерот. Препуштете му се на животинскиот инстинкт.Најјака ерогена зона
Освен клиторисот, најјаката ерогена зона кај жените се секако брадавиците.
Брадавиците се воз

loading...