Продукцијата на X фактор и ја исполни најголемата желба на Илма Карахмет!

Loading...

Илма Карахмет плачела од радост откако за време на минатите елиминации, и било овозможено да се запознае со пејачката Јелена Томашевиќ.Илма позади сцената се сретнала  со својата омилена пејачка, по што заплакале и двете.
 
– Не можам да верувам. Сонував дека ќе ве запознаам. Вие сте мојот идол. Цела се тресам од среќа, рекла Илма која истата вечер пееше авторска песна на Томашевиќ.
 
Јелена го гледала настапот на Илма од публиката, и плачела, кога слушнала дека ја пее токму таа песна.Илма позади сцената се сретнала  со својата омилена пејачка, по што заплакале и двете.

loading...
Loading...