Професори ги затвораат профилите на „Фејсбук“ поради критичкиот став кон Заев

Loading...

Денес разбрав дека колешката Катерина Колозова била принудена да го затвори профилот на „Фејсбук“ под притисок на хајката против нејзиниот начин на размислување за излез од кризата, објави професорката Билјана Ванковска на „Фејсбук“.Таа ѝ дава целосна поддршка на Катерина Колозова, исто така, професорка, која периодов се охрабри да праша што потпишувал Заев и за што ги добил потписите од ДУИ.

Ова прашање го поставуваат и многу членови и симпатизери на СДСМ, медиумски подджувачи, луѓе што беа дел од протестите на кои се бараше промена на власта. Откако Заев и неговата свита ги контаминираа проитестите и ги искористија за лични цели за полесно и побрзо реализирање на предвидената агенда за федерализација на Македонија, некои се повлекоа, многумина од нив се откажуваат од партијата, но и понатаму добиваат континуирани закани, односно „жолти картони“ од „Павел Шатев“, пренесува Журнал.нет
Таа ѝ дава целосна поддршка на Катерина Колозова, исто така, професорка, која периодов се охрабри да праша што потпишувал Заев и за што ги доб

loading...