Професорка сексуално злоупотребувала 15-годишна ученичка

37-Годишната Американка Мишел Смит Вајт од Северна Каролна, која работела како професор по танци е осомничена дека имала сексуални односи со својата 15-годишна ученичка.Во оргиите кои се случувале во јули годинава учествувал и сопругот на професорката Филип Вајт.
Средовечната Мишел е осомничена дека се впуштила во незаконски сексуални моменти со ученичка а деталите се фрапантни.
Учителката како резултат на сексуалниот чин дури и си го истетовирала името на ученичката. Во нејзиниот дом се пронајдени преписки преку кои се открива дека за сексуалните авантури знаел и нејзиниот сопруг, па дури и дека сакал да биде дел од нив.
Полицијата во Дурем открила дека учителката по танци, имала сексуална врска со 15.годишна ученичка од училиштето Чарлс. Е. Џордан. Таа продолжила да комуницира со девојката дури и откако родителите и забраниле да го прави тоа.
Во пронајдените пораки преку СМС се гледа дека учителката вршела притисок на ученичката да имаат секс во тројка, што имплицира инволвираност и на нејзиниот сопруг.  Интересно е што оваа учителка веќе на два пати била суспендирана од училиштето а еднаш и сама дала отказ, па пак се вратила. Судскиот процес против неа започнува во ноември.Во оргиите кои се случувале во јули годинава учествувал и сопругот на професорката Филип Вајт.
Средовечната Мишел е осомничена дека се впуш

Пронајдете не на следниве мрежи: