Прогласена мртва потоа се појавила 11 години по исчезнувањето

Loading...

Бренда Хајст (54) последен пат е видена во 2002 година, кога ги одвела децата во училиште, а после тоа одлучила да ги напушти  своето семејство и проблемите.
Нејзиното име било на листата на личности кои се исчезнати и веројатно мртви.
Во периодот кога исчезнала, се разведувала со мажот и работела во компанија која била пред банкрот. Долги часови пред да замине плачела во паркот, кога  и пристапиле двајца мажи и една жена и ја повикале со нив стопирајќи автомобили да одат во Флорида, па таа прифатила.
Се срамела да им се јави на децата, знаела дека тоа што го направила е погрешно.
Две години живеела како бездомник, а седум години во камп со човек кој го запознала, па тие потоа се разделиле и таа пак се вратила на улица.
Таа се пријавила во полициската станица во Флорида, па потоа од таму го известиле семејството.
Нејзините деца биле среќни што е жива но и разочарани затоа што не сакала да им се јави и затоа што ги напуштила.Бренда Хајст (54) последен пат е видена во 2002 година, кога ги одвела децата во училиште, а после тоа одлучила да ги

loading...