Пролетен базар утре и задутре во Скопје

Loading...

Пролетен базар 2015 ќе се одржува утре и задутре на Плоштадот Филип Втори.Пролетниот базар свечено ќе го отвори градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, утре во 10:30 часот.
На базарот ќе бидат изложени домашни ракотворби и ќе бидат практично претставени голем број занаети, како и нивното значење и влијание врз квалитетот на живеењето на граѓаните. Пролетниот базар свечено ќе го отвори градоначалникот на Град Скопје Коце Трајановски, утре во 10:30 часот.
На базарот ќе бидат изложени до

loading...
Loading...