Промција на Аудио ЦД Незаборав 5 и 6 на Н.У. Танец

Loading...

Промција на Аудио ЦД Незаборав 5 и 6 на Н.У. ТанецСо особена чест и задоволство Ве покануваме да бидете дел од промоцијата на петтото и шестотото аудио издание НЕЗАБОРАВ, ора и песни извадени од LONG PLAY плочи од ризницата на НУ Ансамбл Танец, а во изведба на оркестарот и пеачкиот кор на ансамблот.
Промоцијата ќе се одржи на 16.03.2017 година во 12.00 часот, во НУ Музеј на македонската борба за државност и самостојнот.Со особена чест и задоволство Ве покануваме да бидете дел од промоцијата на петтото и шестотото аудио издание НЕЗАБОРАВ, ора и песни извадени

loading...